Perfect Pop Records

Perfect Pop Records

POP38 – Puls

Det lille og uavhengige plateselskapet Perfect Pop er på offensiven. Tidligere i år slapp de en av årets pop-overraskelser, Jessica Fletchers EP “Sorry About The Noise” pluss en fin fin EP fra The Loch Ness Mouse. I tillegg er endelig The Tables i studio for å spille inn oppfølger’n til “Holiday At Wobbledf Grunch”. Nå er turen kommet til Perfect Pops nye popsatsning – The Ethnobabes.

Det formelig ruller og triller ut lettbente og duggfriske solskinns-popperler fra The Ethnobabes’ debut mini-album “You Can’t Make Me”.

The Ethnobabes låter ikke så ulikt labelveninnene/vennene i The Release Party. I likhet med The Release Party spiller The Ethnobabes enkel og grei pop med ringlende jingle-jangle gitarer og søt pikevokal.

Ellers sendes tankene til et av galaksens mest rørende popalbum, nemlig Throw That Beat In The Garbagecan!s “Not Particularly Silly”, utgitt av Electrola i ’91.

Riktignok når ikke låtene på 10-tommeren “You Can’t Make Me” helt opp til den plata. Men med utprega sjarm og fengende popsnutter som “The Odd Shopper”, “My Favourite Fool” og “Make Some Sound” kommer man langt.

Tekstene til The Ethnobabes dreier seg bl.a. om hverdagslivets trivialiteter, som for eksempel gleden ved å dra til den lokale videosjappa og leie favorittfilmen din.

The Ethnobabes mini-album “You Can’t Make Me” er et lunt og koselig sommerpopalbum som også varmer godt på kalde vinterkvelder.

– Victor Josefsen


Perfect Pop Records, Postboks 783 Sentrum, 0106 Oslo • perfectpop@perfectpop.no