Perfect Pop Records

Perfect Pop Records

POP37 – Extract

Morsom kuriositet

Rå, blodig kjøttdeig med eggeplomme på. Biff tartar er ikke akkurat det mest appetittvekkende jeg kan tenke meg. Pop tartar, derimot, er langt mer fordøyelig. Innspilt på soverommet, med mammas vafler som proviant og plastbøtter som trommesett, leverer The Superman Can Flys pop totalt fri for behandling av noe slag.

The Superman Can Flys er en vennegjeng fra Drammen som blant annet huser medlemmer fra en av fjorårets popsensasjoner: The Jessica Fletchers. De av dere som nå tenker velprodusert pop med finurlige arrangementer – Tenk igjen. Dette er ekstremt enkelt, med kun det mest nødvendige intakt: Kassegitarer, en sparsom tamburin, litt tromming og vokal. Opptakene er gjort med det utstyret gruppa tilfeldigvis hadde for hånden den dagen.

”Tar Tar Pop EP” er psykedelia-pop som må svelges rå. Dette er mer sjarmerende enn interessant. Absolutt fordøyelig, men best i mindre doser. Tekstene, derimot, er fornøyelige og forteller historier om Batman, Skybert og gleden over at sommeren endelig er over.

Coverkunsten er, som vanlig på Perfect Pop-utgivelser, verdt prislappen i seg selv, og inneholder blant annet et innlegg med Charles Atlas (The Worlds Most Perfectly Developed Man).

”Tar Tar Pop EP” må tas for det den er: En morsom kuriositet.

– Marianne Jemtegård


Perfect Pop Records, Postboks 783 Sentrum, 0106 Oslo • perfectpop@perfectpop.no